Om os

Knowledge Partner er din sparringspartner når det handler om undervisning, procesoptimering og rådgivning indenfor Microsoft Dynamics NAV og Business Central

Processen er dér, hvor vi understøtter jeres behov
Vi arbejder med jeres processer og får kigget det hele grundigt efter. Sammen bevæger vi os fremad – og støtter op om forandringsprocesserne med sparring, undervisning, procesoptimering og implementering.

Vores mission er at bruge standardfunktionerne frem for at udvikle nye løsninger
Det gør vi ved at sætte os grundigt ind i målet med jeres processer – og slutproduktet. Ved enkle ændringer i processerne kan man langt hen ad vejen bruge Microsoft Dynamics NAV/Business Central.

Vi har en bred erfaring indenfor både regnskab og Microsoft Dynamics NAV/Business Central
Det gør os til jeres stærke samarbejdspartner, da vi både forstår de regnskabsmæssige termer, forretningsgangene i virksomheden, og kan oversætte dette til systemsprog, der sikrer, at alle taler samme sprog.

Arbejdet omkring jeres ERP ønsker, foregår “hands on”
På den måde sikrer vi, at alle forstår præcis, hvad der menes med de processer I beskriver, og får en klar forståelse af, hvor I gerne vil hen.

FASTE YDELSER til FASTE PRISER
I denne branche er det ikke normalt at arbejde med faste priser. Det vil vi gerne gøre op med. Derfor leverer vi FASTE YDELSER til FASTE PRISER. Kunden kender beløbet på fakturaen allerede inden vi påbegynder en opgave.

Et netværk af branchens dygtigste konsulenter
Alle konsulenter er nøje udvalgt, så vi sikrer os, at have så mange forskellige spidskompetencer som muligt, der kan hjælpe jer med præcis de problemstillinger, I står overfor.

ITALESAT – IVÆRKSAT – IMPLEMENTERET 

Jeanette Heckscher Sjølin 
Direktør & NAV Senior Forretningskonsulent