Vores værdier

Alle aftaler overholdes
Når vi indgår en aftale omkring tidspunkt for en leverance, er en aftale en aftale. Ligesom prisen er en aftale, da vi leverer FASTE YDELSER til FASTE PRISER.
Vi passer ind på alle niveauer
Med vores stærke baggrund indenfor regnskab og erfaring fra “det virkelige liv” i forskellige virksomheder, har vi indgående kendskab til alle arbejdsgangene i en virksomhed, og kan sætte os ind i behovene for alle – fra lagermedarbejderen til direktøren.
Optimering af jeres ERP-løsning
Er jeres virksomhed præget af mange manuelle og tidskrævende processer, så er det nok tid til, at få kigget arbejdsprocesserne igennem og få optimeret arbejdsgangene, så systemerne arbejder for jer og ikke spilder en masse kostbar tid. Det kan gøres på flere måder. Et godt sted at starte er i bogholderiet.
Tidsplaner der holder
Med mange involverede parter i et ERP-projekt, er det vigtigt, at tidsplanen holder. Det sikrer vi ved at detailplanlægge projektet, som godkendes af jer før vi går i gang. På den måde sikrer vi os at have en tæt samarbejde og opfølgning både på tid og økonomi. Derved kender I som kunde også jeres forpligtelser og opgaver i forbindelse med projektet – for at tidsplanen kan overholdes.