Samarbejdspartnere

Hos Knowledge Partner har vi mange forskellige bolde i luften, dog kan vi ikke klare det hele alene, derfor har vi teamet op med de bedste indenfor faget og stiftet "Knowledge Partner Partnership".

For os er det vigtige at kunne udbyde den helt rette service for dig og din virksomhed, i takt med dette har vi fundet de bedste samarbejdspartnere, der komplementerer vores arbejdsprocesser og servicer på aller bedste vis. 

Logic Partner  

Logic Partner er specialiseret i Dynamics 365 Business Central (tidligere NAV/Navision) og hjælper kunder med implementering, opgradering/migrering til cloud, udvikling af tilpasninger og integrationer, support og undervisning.

De har udviklet standardiserede moduler til bl.a. medlemshåndtering, omposteringer og udligning af finansposter, som kan lejes på abonnementsbasis.

Logic Partner har stor erfaring med Business Central til medlemsorganisationer og foreninger som a-kasser, fagforeninger, brancheorganisationer, NGO’er og interesseorganisationer.

Consulendo    

Consulendo hjælper med at dykke ned i virksomhedens database og finde præcis de informationer der skal til, for at træffe de rigtige beslutninger.

De udvikler og assisterer med rapportering via Jet Globals produkter som Jet Basics, Jet Reports og Jet Analytics samt Microsofts Power BI

Sass & Larsen IT 

Sass & Larsen IT, består af Patrick & Thor – Den dynamiske duo!

De er eksperter indenfor IT, hvor de har mange års erfaring som både reparatører, teknikere og konsulenter. For dem er den personlige kontakt super vigtig når de hjælper deres kunder, da de mener det er nøglen til et godt og længerevarende samarbejde.

De tilbyder alt fra opsætning af computere, smartphones, tablets, netværk til cloud løsninger.