Kick-off til jeres nye ERP-system

Kick-off til jeres nye ERP-system

Kick-off er en god måde til at præsentere jeres medarbejdere for det nye ERP-system. Det giver dem en god oplevelse så de føler sig trygge og klar til den nye implementering.

Introduktion
På en Kick-off session gennemgås en introduktion til Microsoft Dynamics NAV/Business Central. I lærer at navigere rundt i programmet, og hvordan man nemt kan tilrette sit eget rollecenter og sine menupunkter. Ligeledes får brugeren en god fornemmelse for, hvordan man finder de oplysninger, man søger.

Ved at afholde Kick-off er det ikke kun superbrugerne, der har kendskab til programmet. De andre medarbejdere får også en fornemmelse for programmet og de mange muligheder. Det letter presset på superbrugerne, da alle får en generel introduktion, og derfor kan navigere rundt i programmet selv så man ikke får følelsen af at gøre skade.

Varighed
Varigheden på et Kick-off er typisk 1 times tid, og efterfølgende kan følges op med dybdegående undervisning for de enkelte personalegrupper.

Se mere
På Kurser finder du mere inspiration til de standard kurser, vi tilbyder. Disse kan selvfølgelig tilpasses, så de passer til lige netop jeres virksomhed og jeres behov.